prijs

 

De minerale micro-mortel, met name gemaakt van natuurlijke kalk, werd 25 jaar geleden ontwikkeld door het bedrijf Beal 25, om een ​​echte technische vooruitgang in de markt van coatings en bekledingen aan te bieden. Mortex, waterdicht in de massa, heeft zich ontwikkeld tot esthetiek en creativiteit, dankzij het oneindige spel van kleuren en mogelijke effecten.

 

Sensueel materiaal, Mortex in alle vormen, biedt een doorlopende « béton ciré » uiterlijk aan op uw realisaties, zowel horizontaal als verticaal, binnen en buiten

 

Mortex heeft veel technische en esthetische voordelen zowel voor een renovatie als voor nieuwbouw.

 

Hecht op een groot aantal ondergronden, Mortex wordt gebruikt om oa tegels, MDF, cement, bakstenen, ... aan te brengen op vele ondergronden zonder deze hoeven te verwijderen!

 

Dankzij de ongeëvenaarde slijtageweerstand, heeft Mortex een zeer langdurig leven! Bovendien is dit materiaal met een « béton ciré » of « tadelakt » look van zichzelf waterdicht

 

Doorlopend toegepast biedt Mortex een naadloos resultaat en kan oneindig aangepast worden door de verschillende mogelijkheden kwa pigmentatie zodat het volledig voldoet aan uw verbeelding.

 

Van vloeren tot muren, binnen en buiten, voor uw meubels of decoratie, laat uw fantasie vrij lopen om persoonlijke realisaties te verkrijgen. Ontdek meerdere mogelijkheden door middel van Mortex, de minerale coating met unieke eigenschappen!

 

Geplaatst op tegels of op een dekvloer met geschikte vloerverwarming, is Mortex de ideale bekleding voor uw trappen en uw vloeren. Het is duurzaam en verkrijgbaar in uw eigen stijl!

Technische en esthetische bekleding, Mortex biedt een uniek resultaat, op basis van de know-how en vaardigheden van de mortex-applicator!

 

Om een ondergrond bedekt met Mortex of een gepolijst beton in zijn mooiste aspect te behouden, moet deze worden beschermd tegen vlekken en kalksteen, en op passende wijze onderhouden worden zoals een natuursteen.

 

 

 

 

 

 

NAADLOZE MINERALE FINISHING BADKAMER VLOEREN TRAPPEN WANDEN

 

Copyright © 2017 Denebsoft All Rights Reserved.